Kundservice:   info@lovehome.se   |    Fraktkostnad från 149 SEK    |    Skickas inom 3-5 dagar

Köp- och leveransvillkor

Minimiorder

Ingen minimiorder
 

Priser

Alla priser visas exklusive moms. 
 

Betalningsalternativ

- Kortbetalning via Payson 
Du betalar in pengar med ditt bankkort via Payson i samband när du gör din order på vår hemsida. 

- Faktura 20 dagar
Efter sedvanlig godkänd kreditprövning kan du välja att betala mot faktura 20 dagar vid din nästa order (första order sker alltid mot förskottsbetalning), kontakta oss och uppge ditt organisationsnr om du vill börja betala mot faktura!

 

Leveranstid

Normal leveranstid är cirka 3-7 dagar, under högsäsong kan det ta längre tid. Vi reserverar oss för eventuella förseningar.

 

Leveranssätt

Vi skickar beställningar med DB Schenker. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

 

Frakt

Alla paket skickas med DB Schenker och kostar 75kr.

 

Reklamation

Vänligen kontrollera din order när du mottager den. Anmärkningar ska göras inom 10 dagar till oss.

 

Skador på paket och ej uthämtade paket

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss, så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.